För att säkerställa att VELUX shoppen fungerar som den ska, använder vi oss av cookies. Läs mer om detta på vår Cookie Policy sida.

Fortsätt
 
 

privacy733

Integritets policy

Behandling av personuppgifter

Dina personliga uppgifter och full sekretess är viktiga för VELUX Svenska AB (i fortsättningen kallat "Företaget"). För att kunna utföra företagets åtagande enligt uppdraget, frågar företagets webbsida (i fortsättningen kallad "webbsidan") efter sådana personuppgifter som namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Dessa uppgifter är nödvändiga för att identifiera dig som part i köpeavtalet och för att kunna lämna information och att slutföra avtalet. Uppgifterna sparas och används endast för ovan nämnda ändamål, såvida du inte har givit speciellt tillstånd till annan användning.

Företaget sparar och använder personuppgifterna i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).Företaget behandlar personuppgifterna konfidentiellt och de får endast lämnas ut för kontroll av kundens kreditvärdighet. I sådant fall kan personuppgifterna lämnas till kreditupplysningsinstitut eller annan part för detta specifika ändamål. Personuppgifter lämnas inte till annan part om du inte särskilt lämnat ditt samtycke till detta.

Vi använder endast cookies för att underlätta användningen av webbsidan och för att kunna känna igen dig som registrerad användare vid återbesök på webbsidan. Cookies används inte för att samla information om dig eller din dator.

Om du har frågor eller önskar ytterligare upplysningar om vår behandling av personuppgifter ber vi dig att kontakta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller per brev till VELUX Svenska AB, Karbingatan 22, 254 67 Helsingborg.

 
 

 

signature dk

 
Stäng x Laddar . , 1 Läggs i varukorg Uppdatera varukorg imp 2